dimarts, 5 de gener del 2010

LA RÀBIA PER LA VINGUDA D’UN MESSIES
Sí senyor, potser el que necessitem és un messies.
Semblen aquells del temps de Jesús, els dels fets que ara per Nadal commemorem: a causa de la vinguda de Jesús tenien por que fos un messies.
No sóc fan de Laporta ni del futbol, però alerta que feu servir bumerangs i us pot rebotir tot plegat a la cara. La gent va essent una mica madura en política, ho mostren les votacions d’aquests dies.
No sé si Laporta serà un Messies o no, s’ha de veure; però hi ha molts polítics, senyors d’ERC, que escarxofats segur que ho són.
Comprenc que no us calguin Messies perquè se us podria acabar la mina i la canongia.
És clar, heu de destruir per poder conservar.
Si Laporta vol un partit nou potser és perquè li heu fet el buit, o li sembla que dels que hi ha no se’n pot aprofitar cap.
Doncs sí, la política, senyor Ridao, en aquests moments amb el problema de l’Estatut, de la crisi i de l’atur necessita redemptors, màrtirs i messies, el que segur que no necessita és molta gent que hi ha que no estima gens ni mica el país, ni solucions cap problema.
No em feu riure que us dediqueu en cos i ànima a la política; si és així us conserveu molt bé i no feu gens de cara de cansats.
Que sou massa gent aquells que us dediqueu a la política? Us sobra aquest senyor? Per què?
A la política d’aquest país el que li fa molta falta és educació i respecte.
Sí, la política demana feina i molta humilitat, senyor, Ridao, digui-ho ben alt, va!
I vostè, senyor Oriol, no faci el passarell amb això de la vocació, mirem el diccionari de tant en tant. Ja ens entenem!